ЗАРЕЖДА СЕ ПО-БЪРЗО ОТ СМАРТФОН

Аеродинамичното купе и високоефективните компоненти са специално разработени, за да работят перфектно заедно. Така IONIQ Electric се движи изцяло електрически, което е толкова приятно, колкото и ефективно.

Динамика

Компонентите на електрическия двигател са проектирани така, че да осигурят отлични характеристики на движение и практично ежедневно шофиране.

ЗАРЕЖДАНЕ

IONIQ Electric може да бъде зареждан по различни начини - у дома или на път. За да можеш да се възползваш от всяка възможност за електрическо шофиране.У​ ​ДОМА

НА ПЪТСТАНЦИИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ

Всеки IONIQ Electric е оборудван с Модерна навигационна система (AVN), която има категория "Станция за зареждане" (Charging Station) в Point Of Interest (POI) менюто. При избор на категория "Станция за зареждане", навигационната система ще идентифицира най-близките станции и ще ви води към местоположението на предпочитаната от вас локация за зареждане.

ГАРАНЦИЯ

Както винаги, спокойствието е гарантирано, защото IONIQ Electric е защитен от същата цялостна гаранция, която получават всички нови автомобили Hyundai. С IONIQ Electric получавате и разширена гаранция за батерията с висока производителност.

Лесно е да избереш по-доброто, когато всички опции са по-доброто.

Остани свързан!

Искаш да разбереш пръв новините за IONIQ? Запиши се за бюлетин

ОТКРИЙ ПОКОЛЕНИЕ IONIQ

Зареждащо движение без емисии с IONIQ Electric.
ОТКРИЙ ПОКОЛЕНИЕ IONIQ

IONIQ Electric

задвижвен от е-моция и чиста енергия.